Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Virtual Skipper 5 – s větrem o závod

Novinky, Radovan Blažek

Tvůrci počítačových her s oblibou zpracovávají ty dopravní prostředky, které spalují benzín, a dá se tak s nimi dosahovat slušné rychlosti i ovladatelnosti. Takové plachetnice zůstávaly mimo oblast hlavního zájmu. Tato hra se to snaží změnit.

Článek

V tomto případě se nejedná o čistě freeware záležitost, ale spíše jakýsi předěl mezi hrou zadarmo a shareware. Před každým spuštěním vás totiž hra vyzývá k zakoupení plné verze a tento čas se pomalu zvyšuje.

:. Virtual Skipper 5

K čemu se dostanete, když to vydržíte? Jak už bylo řečeno, jedná se o závodění plachetnic. Potřebovat k tomu budete on-line účet, to pro případ, že byste rádi změřili síly s nějakým z dalších hráčů. Avšak čekají na vás zde i off-line závody a také nezbytný trénink. Tím je nejprve opravdu nezbytné projít, protože ovládání takové plachetnice je o omnoho složitější, než jak vypadá.

:. Virtual Skipper 5

Virtual Skipper určitě nebude hrou pro masy, ale zájemcům o tento zajímavý, leč finančně extrémně náročný sport zcela jistě udělá radost.

:. Virtual Skipper 5

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Avert Fate – chvilková zábava

Jdete si takhle po mostě, když tu na jeho obou koncích přistanou vznášedla a z nich se vylodí hromada nepřátelsky naladěných mimozemšťanů. Máte strach?...

Hrajeme zdarma: Cake Queen – objednáte si?

Taková práce v restauraci není žádný med. Musíte si zapamatovat všechny objednávky a vyřídit je co nejrychleji. Jaké to je, si můžete vyzkoušet v této hře.

Hrajeme zdarma: Gogo Digger – kdo hledá, najde

Hledání min ve Windows sice není tak populární jako Solitare, přesto si však najde mnoho příznivců. Toto je jejich předělaná a rozpracovaná verze s mnohými...

Výběr článků

Načítám