Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Speculum Mortis - hororová adventura

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co může být strašidelnějšího než být zavřený ve velkém opuštěném domě, ve kterém straší?

Článek

Jednoho nepříliš krásného dne se ocitnete namísto u sebe doma ve starém a nejpíše už delší dobu opuštěném domě. Neptejte se jak, úvodní zápletka hry je dosti neuvěřitelná, ale na tom nesejde. Hlavně se dostat ven.

A tak zkoumáte ponuré místnosti a přemýšlíte, jaké předměty v nich by vám mohly pomoci ve vašem snažení. Klasická point and click adventura, i když trochu zjednodušená. Z toho vyplývá i nepříliš dlouhá doba. Jste li v tomto žánru znalí, pak vám rozlousknutí těch pár jednoduchých hádanek nebude trvat příliš dlouho.

Tak jako tak je největší devizou celé hry ta správná atmosféra. Všechno se topí ve tmě a odkudsi z dáli hraje klavír. Bojíte se?

DOWNLOAD, homepage, 2.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Twister - buďte jak tornádo!

Hrdinové počítačových her nabývají nejrůznějších podob a forem. Ale ztělesnit přírodní katastrofu a nechat ji ovládat hráčem, to se jen tak nevidí.

Hrajeme zdarma: Polarity - magnetické hrátky

Co se stane, když vezmete zdánlivě obyčejnou plošinovku a zakomponujete do ní některý z notoricky známých fyzikálních zákonů? Překvapivě nevznikne nějaká nudná...

Výběr článků

Načítám