Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Darwin Not Available - evoluční strategie

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co získáme, pokud spojíme prvky vesmírné střílečky a Darwinovy evoluční teorie? Jednu velice zajímavou hříčku, kterou si možná oblíbíte.

Článek

Na první pohled by se mohlo zdát, že před sebou máme další tuctovou vesmírnou střílečku s velmi prostou grafikou. Ovládáte malou raketu uprostřed kruhu, se kterou se snažíte zničit okolo létající objekty. Nemůžete sice střílet sami, ale postačí zacílit zvolený objekt.

To by samo o sobě nebylo nic až tak revolučního. Naopak zde narazíte na něco evolučního. Celý vtip spočívá v tom, že nepřátelé uvolňují látku, kterou musíte sbírat. S její pomocí pak můžete svou loď vylepšovat. Máte na výběr z klasických možností, jako upgrade zbraní, štítů atd. Každá změna stojí určité množství materiálu a záleží jen na vás, v jakém pořadí se je rozhodnete aplikovat.

Škoda jen, že tento zdařilý koncept je částečně pohřben vysokou obtížností, na níž si musíte zvyknout.

DOWNLOAD, 5 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Knights of Dillaria - RPG žije!

Ačkoli by se mohlo zdát, že RPG je už dávno zapomenutým žánrem, který patří do propadliště dějin, stále nové a nové objevující se kousky se nás snaží...

Výběr článků

Načítám