Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Narbacular Drop - teleportační akce

Novinky, Ondřej Pohl

Když se řekne 3D akce, každý si představí masové vraždění nepřátel za pomoci rozličných střelných zbraní. Dnes si ale ukážeme, že to nemusí být vždy pravda.

Článek

S žádným střílení se zde totiž nesetkáte. Hru tak lze doporučit dětem, které by v tomto případě ale měly být i tak trochu odrostlejší, protože hra v sobě skrývá nejednu logickou hádanku.

Všechno se točí okolo dvojice teleportů, které hlavní postava může umisťovat dle libosti. Takto vzniklé spojení pak může použít k přenosu vlastní osoby, nepřátel anebo věcí. Když se vše slušně zkombinuje a připraví se z toho levely, vznikne velice zajímavá a originální hra. Že pořád netušíte, jak vlastně funguje? Jeden příklad za všechny, který ukazuje, jak si poradit s absencemi zbraní. Pokud budete ohroženi nějakým nepřátelským stvořením, stačí mu do cesty umístit první teleport a druhý pak někam do výšky - jeho pád pak má stejně destruktivní účinky jako palná zbraň.

Bohužel tento velice vysoký potenciál nebyl plně dotažen do konce, zejména co se jeho zpracování týče. A tak bychom mohli strhávat body za celkem jednoduchou grafiku, která navíc neběží nejsvižněji, ale s přihlédnutím k tomu, že se jedná o studentský projekt, si vysoké ocenění zaslouží.

DOWNLOAD, homepage, 26 MB, 9/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám