Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Hurrican - pořádné střílení

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako ze staré školy na vás bude působit tato plošinovka s prvky vesmírné střílečky. Charakteristická je hlavně množstvím nepřátel a způsobů, jak je zprovodit ze světa.

Článek

V poslední době jako by herním vývojářům došly nápady, protože se neustále uchylují k předělávkám starých titulů. Někdy, jako v tomto případě, kdy za vzor posloužila hra Turiccan, se jim povedlo do svého výtvoru přenést i něco z hratelnosti vzoru, což můžeme jenom ocenit.

Huriccan na první pohled vypadá jako běžná plošinovka. Ale záhy poté, co se pustíte do hraní, pochopíte, že zde není kladen důraz na překonávání terénních překážek skákáním, jak to bývá u plošinovek obvyklé, ale spíše na eliminaci nepřátel. Těch je zde skutečně přehršel a na obrazovce je mnohdy takový zmatek, že se v něm kompletně ztratíte. Když se k tomu přidá i postupné vylepšování vaší zbraně sbíráním bonusů vypadlých ze zabitých nepřátel, musíte stejně jako já dospět k závěru, že více než plošinovce se tento titul podobá vesmírné střílečce.

Pokud tedy máte rádi zběsilé automatové akce a jste ochotni se učit relativně složité ovládání, pak je Huriccan hra přesně pro vás.

DOWNLOAD, homepage, 38 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Zub - skákací akce

Předělávky velmi starých her jsou obvykle zárukou dobré hratelnosti. A nejinak tomu je i v tomto případě, kdy se podíváme na jednu velmi originální plošinovku....

Výběr článků

Načítám