Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Eurotower Minigame - vzhůru na věž

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kouzlo dnešní mini-hříčky spočívá v její jednoduchosti. K jejímu ovládání vám stačí pouze jedna klávesa a právě to může být tak atraktivní.

Článek

Když si totiž vzpomenu na sérii Yeti Sports, která rovněž nabízela co nejjednodušší zábavu a přitom se stala kultem, pak před sebou máme možná zrod stejné legendy?

A o co ní jde? Vystřelit věž co nejvýše. Provádět to budete pomocí střelby na terč: nejprve mezerníkem zastavíte zaměřovač v horizontálním směru, poté ve vertikálním a nakonec ještě stejným způsobem určite intenzitu.

Vaše snažení je posléze oceněno hezkou animací a číslovkou popisující vaši úspěšnost. Velké lákadlo tkví v možnosti přímo si ji porovnat s ostatními hráči pomocí internetu. Rekord měl během psaní článku hodnotu 2904 bodů. Pokusíte se ho překonat?

DOWNLOAD, homepage, 4.1 MB, 6/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Delivery King - rozvoz jídla

Ano, i zdánlivě tak nezajímavá činnost, jako rozvážka jídla se dá zpracovat do podoby počítačové hry. A když se do všeho připletou ještě slibovaní marťani,...

Hrajeme zdarma: Zub - skákací akce

Předělávky velmi starých her jsou obvykle zárukou dobré hratelnosti. A nejinak tomu je i v tomto případě, kdy se podíváme na jednu velmi originální plošinovku....

Výběr článků

Načítám