Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Zub - skákací akce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předělávky velmi starých her jsou obvykle zárukou dobré hratelnosti. A nejinak tomu je i v tomto případě, kdy se podíváme na jednu velmi originální plošinovku.

Článek

Možná se ptáte, v čem může být plošinovka originální, když se v ní stejně jenom chodí, skáče a střílí. Nejinak tomu bude i v tomto případě, ale ono skákání bude poněkud specifické - sami si totiž můžete upravit polohu plošinek, které budete používat.

Z toho plyne, že není ani tak problém vypořádat se s nepřáteli, ale se záludnostmi gravitace. Díky ní se při nepodařeném skoku propadnete opět na začátek, anebo vypadnete ze hry úplně, což se vzhledem k velikosti plošinek nebude stávat zřídkavě.

Proto bych hru doporučil spíše silnějším nervům, které nemají při opakovaném neúspěchu nutkání rozbíjet věci okolo sebe. Protože, co se počítačového vybavení týče, nebyla by to levná záležitost.

DOWNLOAD, homepage, 3.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Telurica - zajímavý experiment

Pravidelní čtenáři už jistě vědí, že hry z produkce Digipenu se od těch ostatních poněkud odlišují. Jasným důkazem je i dnešní titul, který si hraje s barvami...

Výběr článků

Načítám