Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ultimate Stunts - návrat legendy

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každému, kdo zažil éru operačního systému DOS, není třeba tuto hru blíže představovat. Postavte si svou vlastní trať plnou překážek a vyrazte na ni v některém z mnoha druhů aut!

Článek

Mluvit o "stuntech" jako o legendě rozhodně není nadsazené a každý, kdo tuto hru někdy poznal, mi určitě dá za pravdu, zatímco bude zamačkávat slzu nostalgie.

Mohla za to až neuvěřitelná trvanlivost způsobená tím, že jste si mohli skládat vlastní tratě a to ne jen tak ledajaké. Klopené zatáčky, skokanské můstky a různé výkruty jsou zde na denním pořádku. Pak už jen stačí si vybrat to správné auto, džípem počínaje, přes různé sportovní speciály, až po formuli a můžete vyrazit.

To všechno Ultimate Stunts kopírují a balí to moderního kabátku. Spokojeni mohou být i majitelé alternativních operačních systémů, protože hra počítá i s nimi. A nenechejte se odradit menšími chybami nebo nedostatky, protože se stále jedná o testovací verzi.

DOWNLOAD, homepage, 18.7 MB, 9/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám