Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: LEGO Digital Designer - pro malé i velké

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sen mnohých dětí i dospělých, kteří si rádi hrají, se stal skutečností. Nyní můžete mít své lego zdarma! Stačí si jen stáhnout a nainstalovat příslušný program a s populární stavebnicí si můžete sestavit, co je libo!

Článek

Zkuste si někdy zavzpomínat na své oblíbené hračky. Určitě se mezi nimi najde spousta panenek anebo autíček, ale u většiny bychom také našli hračku, která byla prakticky nezničitelná a vydržela nás bavit stále znovu a znovu.

Podněcovala totiž naší fantazii tak, že nám dávala možnost složit si prakticky libovolnou věc z malých barevných kostiček. Ano, mluvím o Legu. A nyní máte možnost provádět prakticky totéž ve virtuálním světe.

Pro děti tato hra příliš není, spíše pro odrostlejší jedince, kteří si stále rádi hrají a tvoří nové věci. Po instalaci a spuštění totiž dostanou k dispozici prakticky neomezený počet nejrůznějších kostiček všech možných barev a k nim i různé speciální prvky. Z nich pak mohou skládat objekty dle své libosti. Vše je vyvedeno v trojrozměrném modelu, s nímž můžete libovolně otáčet, přibližovat a oddalovat si ho. A pokud se vám to bude zdát příliš těžké, můžete zprvu zvolit některý z rozestavěných modelů a pokusit se ho dotvořit.

LEGO Digital Designer není hrou v pravém slova smyslu, jedná se spíše o simulátor této hračky. Pokud mu podlehnete, pak máte na dlouhé měsíce o zábavu postaráno.

DOWNLOAD, homepage, 15 MB, 9/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám