Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Other Age - jak si najít partnera?

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na úspěchy hry Senior Year, která vysvětlovala, jak sbalit dívku, navazuje tato, kde se pro změnu dozvíme, co musí udělat žena, aby zaujala muže.

Článek

Celý příběh začíná v době, kdy dcera jednoho mocného panovníka doroste do věku, kdy je zralá na vdávání (prý to má být v šestnácti). Tehdy ji tatínek teleportuje muže snů až do pokoje. Tím ovšem příběh nekončí, nýbrž začíná. Mladičká princeznička se musí snažit, aby si získala jeho srdce a to většinou dobře vedenou konverzací.

V samotném jádru se tak jedná o adventuru, ovšem jste zde ušetřeni bloudění po rozsáhlých lokacích anebo používání rozličných předmětů - vše spočívá pouze v síle slova. Podle toho, jak se vám bude dařit se doberete různých konců, takže i když hra nevydrží nijak dlouho, můžete si ji zkusit zahrát několikrát a pokaždé předstírat jinou osobnost.

Milovníci mangy a podobných asijských provedení už určitě poskočili při pohledu na obrázky okolo na židli a skutečně - netradiční grafická stránka jenom podtrhuje výjimečnost a zajímavost celé hry.

DOWNLOAD, homepage, 7 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Complements - zajímavá logika

Zdařile zpracovaných a dlouhodobě trvanlivých logických her není mnoho, a proto mám velkou radost pokaždé, když mohu jejím příznivcům oznámit nový přírůstek...

Výběr článků

Načítám