Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Battleship 88: Iron Hero - skvělá námořní akce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když první představa žánru námořní strategie nevypadá příliš lákavě, nenechte se odradit a pokračujte ve čtení - máme tady totiž jednu velice zábavnou a kvalitně zpracovanou simulaci námořních konfliktů.

Článek

Hned v úvodu si prozradíme, co stojí za tak zdařilým zpracováním: nepodílejí se na něm žádní studenti anebo jiní začínající programátoři, ale přímo zaměstnanci EA, kteří už dali světu nejeden skvělý herní titul. I když Battleship nezapře, že pochází z freewarové scény, hlavně její hratelnost vás připoutá k monitorům na pěkně dlouhou dobu.

Princip je jednoduchý. S jednou lodí musíte vydržet proti drtivé přesile tak dlouho, jak jen to bude třeba, abyste zničili všechny nepřátele. Ovšem aby to nebylo tak jednoduché, je hry zakomponováno ještě přehřívání zbraní.

Takže nemůžete jen tak bezhlavě střílet kolem sebe, ale budete si muset vybírat a přesně mířit. K tomu si přičtěte i realistické modely poškození jednotlivých strojů, vysokou inteligenci nepřátel a máte před sebou velice propracovanou logicko-strategickou akci, kterou by byla škoda jen tak minout.

DOWNLOAD, homepage, 117 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Fibonacci - chytejte králíky

Likvidování bezbraných stvoření několika různými způsoby je prostou a velice morbidní náplní této hry. Rozhodně ji tak nelze doporučit slabším žaludkům...

Výběr článků

Načítám