Hlavní obsah

HRA: Bomb Roller - kuličko, nespadni!

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kulička a jakási obrovská děravá deska vznášející se kdesi ve vzduchoprázdnu. Nic víc už nepotřebujeme proto, aby docela zábavná hra mohla začít.

Článek

Znalejší čtenáři už určitě tuší, co se s onou kulatou věcí a děravou deskou bude dít. Prostě se po ní budete kutálet a snažit se přitom nespadnout do žádné z děr.

Těch je nejdříve velice málo, takže stačí jen zlehka ťukat do klávesnice, ale později budou chybět velké kusy, takže kvůli tomu budete muset smýkat kuličkou sem a tam. Jako obvykle to bývá komplikováno vnějšími aspekty. V tomto případě se jedná o rozlitou vodou, která značně znesnadní možnost manévrování, a také bednami, které po nárazu vybuchují a pošlou vás zpátky na start.

Startů je v každé úrovni několik, vždy jsou symbolizovány jakousi čarou, kterou když přejedete, tak se hra uloží. Celé by to bylo zajímavé a hratelné, bohužel sterilní grafika jen umocňuje pocit nudy, který se do hraní velice pomalu ale jistě vkrádá.

DOWNLOAD, homepage, 3.6 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Penumbra - hororová adventura

Tvrzení, že adventury jsou mrtvý žánr, dostalo s touto hrou značnou trhlinu. Zdařilým kombinováním klasických principů s těmi, jaké znáte z 3D akcí, totiž dělá...

HRA: Dark Hive - povedená strategie

Už dlouho jsme tady neměli žádnou realtime strategii, a tak je čas vše napravit. Přenesme se proto do daleké budoucnosti, ve které na jakési neznámé planetě...

HRA: Samorost 2 - pohádkové dobrodružství

Jak to vypadá, když se do tvorby freeware hry pustí opravdový výtvarník, se můžete podívat v dnešním titulu. Ačkoli se jedná o hru napsanou ve Flashi, kterou...

Výběr článků

Načítám