Hlavní obsah

HRA: Dark Hive - povedená strategie

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už dlouho jsme tady neměli žádnou realtime strategii, a tak je čas vše napravit. Přenesme se proto do daleké budoucnosti, ve které na jakési neznámé planetě zuří boj o drahocennou surovinu.

Článek

Dark Hive se nijak neodchyluje od toho, na co jsme u podobných her zvyklí. Na jednu stranu to můžete brát jako nedostatek, ale pro někoho může bý jakýkoli experiment rušivý. Zde se však nic takového nekoná.

Před každou misí předchází krátký briefing, kde se dozvíte vše, co potřebujete vědět. Znalci strategií si to ani nemusejí číst, jde o totéž, co jinde: z hlavní budovy vyslat dělníky na těžbu dvou druhů surovin (první je jakási ruda, druhá pak dřevo). Z nich pak můžete stavět další budovy, případně je vylepšovat a v nich vyrábět rozličné bojové jednotky. Aź jich bude dost, zavelíte k útoku a vydáte se srovnat nepřátelskou základnu se zemí.

Obtížnost pomalu ale jistě narůstá, stejně tak jako variabilita misí. Prostě taková pohodová strategie na sychravé podzimní odpoledne.

DOWNLOAD, homepage, 9 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Water Panic - vodní hrátky

Léto už je nenávratně za námi, nezbývá nám nic jiného, než na něj nostalgicky vzpomínat. Pomoci vám v tom může také dnešní hra, která se komplet odehrává...

HRA: OrbitZ - vesmírná logika

Poměrně klasický herní princip známý z mnoha jiných logických titulů zde byl zabalen do vesmírného hábitu tak zdařile, že záhy zapomenete na všechnu...

Výběr článků

Načítám