Hlavní obsah

Unikátní notebook s oboustranným displejem Vánoce v Česku nestihne

Novinky, mif

Tuzemští obchodníci již minulý týden spustili předobjednávky na nový notebook Asus Taichi 21, který se pochlubí unikátním systémem dvou monitorů. Podle informací Novinek se přístroj na tuzemském trhu před Vánocemi neobjeví, fyzicky jej prodejci budou mít skladem nejdříve příští rok v lednu.

Foto: Asus

Taichi 21

Článek

Asus Taichi 21 se na první pohled nijak výrazně neliší od běžných notebooků, má klávesnici, touchpad i displej. Ve chvíli, kdy jej zavřete, objevíte na víku druhý displej. Ten je stejně jako primární dotykový, má úhlopříčku 11,6 palců a rozlišení 1920 x 1080 pixelů.

Ani co se hardwarových součástek týče, nebude přístroj žádné ořezávátko. Nejvýkonnější varianta bude disponovat 1,9 GHz procesorem Intel Core i7, s 4GB operační paměti a rychlou 256GB SSD jednotkou pro uložení dat. V prodeji se objeví také levnější varianta s procesorem Intel Core i5 (1,7 GHz) a pouze 128GB SSD diskem.

Foto: Asus

Taichi 21

Ve výbavě pomalejšího i rychlejšího modelu nebude chybět samozřejmě ani WiFi, Bluetooth či dvojice vestavěných webkamer – pro každý displej jedna. Výdrž notebooku Taichi 21 by se měla pohybovat okolo pěti hodin.

Tuzemští obchodníci zatím podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, nabízí pouze výkonnější variantu. Její cena se pohybuje od 38 652 Kč do 46 890 Kč.

Foto: Asus

Taichi 21

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám