Hlavní obsah

Samsung Galaxy Note 8.0 se v Česku prodává za 10 000 korun

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První tuzemští prodejci zařadili do své nabídky nový počítačový tablet Samsung Galaxy Note 8.0, který byl odhalen minulý týden na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně. U většiny nabídek je cena stanovena na 10 000 Kč. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz od Seznamu.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Note 8.0

Článek

Samsung Galaxy Note 8.0 je aktuálně podle Zboží.cz nabízen pouze v rámci předobjednávky. Kdy bude přístroj v Česku skutečně skladem, zatím prodejci neuvedli. Oficiální dostupnost zatím nepotvrdil ani samotný výrobce.

Foto: Apple

iPad Mini

Jednou z největších konkurencí novinky bude iPad Mini od Applu, který se začal prodávat loni. Ten má srovnatelnou velikost, ale startuje na nižší ceně. Zakoupit jej je možné od 8291 do 21 140 korun.

Galaxy Note 8.0 od společnosti Samsung je vybaven osmipalcovým displejem. Přestože se jedná o tablet, je s přístrojem možné telefonovat jako s klasickým mobilem. Příliš pohodlné to ale nebude – jeho rozměry jsou 210,8 x 135,9 x 8 mm a hmotnost činí 338 g. Nabízí však možnost připojení bezdrátového handsfree prostřednictvím technologie Bluetooth.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Note 8.0

Hardwarová výbava osmičkového modelu galaxy čítá čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,6 GHz, 2 GB operační paměti, až 16 GB úložného prostoru (v nabídce bude i 32GB model), 5 MPx a 1,3 MPx fotoaparáty, WiFi, Bluetooth či GPS.

„Samsung Galaxy Note 8.0 vdechl této kategorii nový život, protože nabízí dokonalé spojení přenositelnosti a produktivity při každodenním používání – výsledkem je průkopnické řešení kapesní velikosti, které zdokonaluje a obohacuje náš každodenní život, ať už se věnujeme práci, nebo zábavě,“ konstatoval JK Shin, prezident divize IT & Mobile Communications společnosti Samsung.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám