Hlavní obsah

Předobjednávky nových hodinek od Applu odstartovaly, nejlevnější model stojí 10 990 Kč

V pátek přesně ve 14:00 začali prodejci přijímat předobjednávky na nové chytré hodinky Applu. Skladem by pak měli mít nejlepší model Watch Series 7 příští týden v pátek, tehdy se novinka dostane k prvním fanouškům přístrojů s logem nakousnutého jablka.

Foto: archív výrobce

Apple Watch Series 7

Článek

Ceny modelu Watch Series 7 startují na 10 990 Kč v případě 41mm modelu, za 45mm verzi případní zájemci zaplatí už 11 790 Kč. Samozřejmě za některé pásky si lidé připlatí ještě více, vybírat je také možné mezi základní verzí a modelem s eSIM – tedy s mobilní konektivitou, ten případné zájemce vyjde o necelé tři tisíce korun dráž.

Watch Series 7 nicméně vypadají daleko lépe než předchůdce, dostaly totiž extrémně tenké rámečky okolo displeje. Kompletním přepracováním displeje se podařilo zmenšit rámeček o 40 %, takže plocha obrazovky je teď skoro o 20 % větší než na Series 6. A o víc než 50 % větší než na Series 3.

Záplava novinek od Applu. Odhaleny byly iPhony, iPady i Apple Watch

Internet a PC
Foto: archív výrobce

Apple Watch Series 7

Dotyková obrazovka je nyní tak velká, že se na ni vejde celá QWERTY klávesnice pro psaní odpovědí. Displej je navíc chráněn speciální vrstvou, díky kterému by měl být odolnější. Větší displej je pak o 70 % jasnější v režimu always-on.

Apple Watch Series 7 se budou nabízet v pěti nových barvách a také ve dvou titanových provedeních. Navzdory většímu displeji jsou nové hodinky kompatibilní s pásky z předchozích modelů. Případní zájemci budou moci také vybírat mezi dvěma velikostmi pouzder – k mání bude 41 a 45 mm, jak již bylo uvedeno výše.

Hodinky mají mít opět 18hodinovou výdrž baterie, nabíjení má být ale o 30 % rychlejší. Pouhých 45 minut na nabíječce stačí na nabití z 0 na 80 %.

Foto: archív výrobce

Apple Watch Series 7

Foto: archív výrobce

Porovnání starého a nového designu hodinek.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám