Hlavní obsah

Po mobilech se Xiaomi snaží zaujmout i sluchátky, lákají dlouhou výdrží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Xiaomi se vyhoupla do čela evropského žebříčku nejúspěšnějších výrobců chytrých telefonů. Dosáhla toho mimo jiné i agresivní cenovou politikou, kdy jsou na nadprůměrně vybavené přístroje nalepeny relativně nízké cenovky. Nyní se bude čínský podnik snažit zaujmout i novými bezdrátovými špunty Redmi Buds 3 Pro, které nabídnou například dlouhou výdrž.

Představení sluchátek Xiaomi Redmi Buds 3 ProVideo: archív výrobce

 
Článek

Redmi Buds 3 Pro se chlubí vyváženým zvukovým projevem, za což vděčí 9mm dynamickým měničům, které se ukrývají v každém sluchátku. Novince se nedá upřít ani líbivý vzhled, kdy z ucha netrčí žádný konec sluchátka, ale všechna elektronika se ukrývá přímo „v uchu“. Vybírat je možné mezi černým a šedým provedením.

Lákadlem novinky má být funkce aktivního potlačení šumu. V praxi to funguje tak, že mikrofony směřující dovnitř a ven dovedou detekovat šum mimo ucho a zároveň i ten směřující do ucha. Následně dynamické ovladače generují přesné protihlukové signály.

Foto: archív výrobce

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

Díky sledování okolí je možné nastavit potlačení okolního hluku v různých úrovních. Poslech je tak v praxi o poznání komfortnější. ANC zvládne ztlumit okolní hluk až do 35 dB.

Samotná sluchátka vydrží na jedno nabití pracovat až šest hodin, díky dodávanému nabíjecímu pouzdru výdrž na cestách stoupne až na 28 hodin. Pouzdro je možné dobíjet USB-C kabelem i bezdrátově, což bývá zpravidla výsada až dražších sluchátek.

Evropskému trhu se smartphony kraluje Xiaomi

Mobil
Foto: archív výrobce

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

S telefonem komunikují sluchátka prostřednictvím bezdrátového standardu Bluetooth 5.2, v balení se kromě sluchátek a nabíjecího pouzdra nachází také trojice silikonových ušních nástavců. Díky tomu by sluchátka měla dobře sedět jedincům s menšími i většími zvukovody.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro však nabízí zatím jen pár tuzemských prodejců za cenu okolo 1500 Kč.

Foto: archív výrobce

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Život bez kabelů: Jaká sluchátka vybrat?

Bezdrátových sluchátek je na trhu jako máku. Lidé mohou vybírat ze stovek různých modelů. Zatímco některé se hodí na poslech hudby, jiné učarují náruživým...

Výběr článků

Načítám