Hlavní obsah

Milión nepadl. Zájem o hodinky Apple Watch je přesto obrovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý týden v pátek odstartovala společnost Apple předobjednávky na své první chytré hodinky Watch. Podle odhadů výzkumné společnosti Slice Intelligence o novinku projevilo zájem zhruba 957 tisíc lidí. Miliónová hranice překonána sice nebyla, i tak je ale zřejmé, že zájem ze strany zákazníků je obrovský.

Co umí chytré hodinky od AppluVideo: archív výrobce

 
Článek

Že počet předobjednávek bude rekordní, bylo jasné už během pátku. Ve vybraných státech, kde mají jít hodinky Watch do prodeje 24. dubna, byla první várka rozebrána už během necelých 30 minut. [celá zpráva]

Zájem o první hodinky s logem nakousnutého jablka byl patrný i v obchodech společnosti Apple. V pátek totiž novinku zástupci amerického počítačového gigantu vystavili na vybraných prodejnách, aby si ji lidé mohli vyzkoušet. Fronty se tvořily například v Paříži nebo Berlíně.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zákazníci v Paříži a Berlíně se mohli poprvé podívat v obchodech na hodinky AppluVideo: Reuters

Kdy přesně se začnou prodávat hodinky Apple Watch v České republice a jaká bude jejich cena, zástupci amerického počítačového gigantu zatím neuvedli. Na americkém trhu začíná cena na 349 dolarech (cca 8800 Kč), zájemci o luxusní verzi „Edition" si však musí připravit nejméně 1000 dolarů (přes 25 tisíc Kč).

Více se o hodinkách Apple Watch dozvíte v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: archív výrobce

Apple Watch

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám