Hlavní obsah

KFC odhalilo vlastní herní konzoli. Počítá se i s kuřecími kousky

Novinky, huj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké překvapení si před Vánocemi připravil řetězec rychlého občerstvení KFC, a to nejen pro fanoušky kuřecích lahůdek. Podnik se totiž vedle občerstvení rozhodl nově věnovat i herním radovánkám, ukázal svou první televizní konzoli.

Nová herní konzole od KFCVideo: archív výrobce

 
Článek

Zpráva o novince zvané KFConsole přichází krátce před Štědrým dnem. A to v době, kdy jsou konkurenční herní systémy Xbox Series X a PlayStation 5 beznadějně vyprodané na několik dlouhých měsíců dopředu.

Nejednoho hráče by tak napadlo, že si KFC dělá z nešťastné situace na trhu legraci a že jde zkrátka o předvánoční vtípek. Realita je však úplně jiná – řetězec rychlého občerstvení to evidentně myslí vážně a herní radovánky chce spojit s vlastním byznysem.

Xbox Series S je jediná konzole nové generace, která je stále v obchodech

Hry a herní systémy
Foto: archív výrobce

KFConsole

KFConsole má být totiž plnokrevným herním systémem, který však nabídne i speciální šuplík pro umístění jídla. Návrh počítá s tím, že do něj budou hráči ukládat zakoupené kuřecí kousky, aby jim během hraní nevychladly.

O dostatečný ohřev takových pochutin by se mělo starat odpadní teplo, které vzniká provozem výkonných součástek uvnitř. Tímto způsobem samozřejmě půjdou udržovat teplé i jiné pokrmy, nikoliv pouze kuřecí kousky.

Foto: archív výrobce

KFConsole

Celý systém je navíc navržen tak, aby se nijak neohrozil chod hardwarových součástek celého stroje. Ty jsou odděleny ve spodní části herního systému. Na bližší informace si ale budeme muset ještě počkat, hardwarové parametry ještě nebyly oznámeny.

Samozřejmě se může ještě ukázat, že šlo o povedený vtípek, aktuálně ale vše nasvědčuje tomu, že KFConsole je již připravena k sériové výrobě. V prodeji by se měla objevit v průběhu příštího roku. Otazník visí nad případnou pořizovací cenou.

Foto: archív výrobce

KFConsole

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám