Hlavní obsah

KFC o vlastní konzoli tajuplně mlčí

Novinky, huj

Krátce před Vánocemi odhalil řetězec rychlého občerstvení KFC svou první herní konzoli. Přestože již od oficiální premiéry uběhl více než měsíc, zástupci společnosti zatím o novém televizním systému tajuplně mlčí. Jisté tak není to, kdy a za jakou cenu se začne novinka prodávat.

Nová herní konzole od KFCVideo: archív výrobce

 
Článek

Od prosincové premiéry koluje internetem o novince zvané KFConsole celá řada spekulací. Například to, že by měla stát v přepočtu zhruba 40 000 korun. Zástupci řetězce rychlého občerstvení jsou ale skoupí na slovo a nechtějí nic prozradit.

Jisté tak není dokonce ani to, jaké konkrétní součástky v útrobách novinky nalezneme. A to i přesto, že KFConsole by měla být již připravena k sériové výrobě.

Z levného kraje nebude. Konzole od KFC má stát přes 40 tisíc Kč

Hry a herní systémy

Sluší se připomenout, že zpráva o novince přišla v době, kdy jsou konkurenční herní systémy Xbox Series X a PlayStation 5 beznadějně vyprodané na několik dlouhých měsíců dopředu. Nejednoho hráče tak patrně již napadlo, že si KFC jen udělalo z nešťastné situace na trhu legraci a že jde zkrátka o předvánoční vtípek.

Zda se tedy KFConsole skutečně objeví v prodeji či nikoliv, je zatím ve hvězdách.

Foto: archív výrobce

KFConsole

Konzole pro milovníky jídla

Konzole od KFC má být podle zveřejněných plánů plnokrevným herním systémem, který však nabídne i speciální šuplík pro umístění jídla. Návrh počítá s tím, že do něj budou hráči ukládat zakoupené kuřecí kousky, aby jim během hraní nevychladly.

O dostatečný ohřev takových pochutin by se mělo starat odpadní teplo, které vzniká provozem výkonných součástek uvnitř. Tímto způsobem samozřejmě půjdou udržovat teplé i jiné pokrmy, nikoliv pouze kuřecí kousky.

Celý systém je navíc navržen tak, aby se nijak neohrozil chod hardwarových součástek celého stroje. Ty jsou odděleny ve spodní části herního systému. Na bližší informace si ale budeme muset ještě počkat, hardwarové parametry ještě nebyly oznámeny.

Foto: archív výrobce

KFConsole

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám