Hlavní obsah

Bezdrátové špunty od Samsungu umí aktivně potlačit hluk, zvuk ladilo AKG

Novinky, bri

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není žádným tajemstvím, že značka AKG vyrábějící špičkové mikrofony i sluchátka patří již nějaký ten pátek do portfolia společnosti Samsung. Právě ve spolupráci s experty z AKG nyní jihokorejský elektronický gigant naladil svoje nové bezdrátové špunty. Ty konečně přicházejí i s funkcí aktivního potlačení hluku (ANC).

Foto: Novinky

Galaxy Buds Live

Článek

Novinka se jmenuje Galaxy Buds Live a proti předchůdci zvanému Galaxy Buds+ se změnila prakticky k nepoznání. Tradiční design špuntů, které vyčnívají z ucha, nahradil fazolovitý tvar. Ten se podle zástupců výrobce snáze schová v uchu, aby působil přirozeněji a lépe tlumil okolní ruchy, protože vyplní větší část ucha. Kdyby pasivní režim nestačil, je tu již zmiňované ANC.

O zvukové podání se starají 12mm akustické měniče s technologií Bass Duct, na jejichž vývoji se podíleli experti z AKG. Díky tomu by u modelu Buds Live neměla být potlačena basová linka, což je častý nešvar levnějších bezdrátových špuntů. Ekvalizér v obslužném softwaru nicméně dovede naladit sluchátka přesně na žánr, který posloucháte.

Foto: Novinky

Galaxy Buds Live

Foto: Novinky

Galaxy Buds Live

Sluchátka od Samsungu se dají připojit k celé řadě zařízení, vedle chytrých telefonů a tabletů například i k notebookům a počítačům. O bezdrátový přenos dat se stará technologie Bluetooth.

Kvůli pohodlnější navigaci nabízí Galaxy Buds Live dotykové plošky na vnější straně sluchátek, případně i hlasové ovládání Bixby voice. Prostřednictvím nich je možné vybírat hudbu, otevírat aplikace a posílat zprávy bez použití rukou a vizuální kontroly.

Potřetí a nejlépe. Samsung vylepšil svoji skládačku s ohebným displejem

Mobil

Výrobce slibuje u novinky také relativně dlouhou výdrž baterie. Při plném nabití zvládnou sluchátka 6 hodin přehrávání a nabíjecí pouzdro umožní několikanásobné dobíjení, kterým lze přidat dalších 15 hodin poslechu. Když potřebujete dobíjet rychle, můžete po pouhých pěti minutách nabíjení dosáhnout až jedné hodiny poslechu.

Sluchátka Galaxy Buds Live se na pultech tuzemských obchodů objeví 21. srpna za 5499 Kč. K dostání přitom budou v černé, bílé a bronzové barvě.

Foto: archív výrobce

Předchoví generace Samsung Galaxy Buds

Foto: archív výrobce

Předchoví generace Samsung Galaxy Buds

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám