Hlavní obsah

Ceny kompaktního notebooku s líbivým designem spadly o tisíce korun

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ušetřit více než dva tisíce korun je možné při nákupu laptopu ZenBook 14 od společnosti Asus, který patří k těm nejkompaktnějším notebookům na trhu. Ceny spadly napříč celou produktovou řadou, která čítá hned několik modelů. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

Foto: archív výrobce

ZenBook 14 (UX433)

Článek

ZenBook 14 (UX433) je v prodeji již několik měsíců. Lze tedy předpokládat, že se brzy dočká nástupce – přestože to výrobce oficiálně nepotvrdil, stát by se tak mohlo už na veletrhu IFA, který se bude konat zkraje září v německém Berlíně.

A to je patrně důvod, proč ceny v obchodech u tohoto modelu tak citelně spadly. Základní provedení ZenBooku 14 startuje na částce 18 490 Kč, vyšší konfigurace se nicméně prodávají za 20 000 korun a více. Například to nejlepší provedení s procesorem Intel Core i7 vyjde podle Zboží.cz na 27 940 Kč. Jednotlivé stroje zlevnily podle zvolené konfigurace až o 2500 Kč, tedy v některých případech i o více než 10 %.

Foto: archív výrobce

ZenBook 14 (UX433)

Laptop od společnosti Asus patří k těm kompaktnějším a elegantnějším strojům na trhu. V pase má 15,9 mm v zavřeném stavu a hmotnost jen mírně přesahuje hodnotu jednoho kilogramu.

Notebook je vybaven NanoEdge displejem s 95% poměrem obrazovky k tělu. Potěší i přítomnost podsvícené klávesnice, numerický blok integrovaný v touchpadu či až 14hodinová výdrž baterie. Přístroji by nemělo vadit ani časté přenášení či práce v náročnějších podmínkách, splňuje totiž armádní standard odolnosti MIL-STD-810G.

Jak je patrné již z řádků výše, laptop notebook je možné zakoupit v různých konfiguracích. K dispozici jsou procesory Intel Core i5 a i7 osmé generace, až 16 GB operační paměti, rychlé PCIe SSD disky o kapacitě až 512 GB, gigabitové Wi-Fi a nechybí ani samostatná grafická karta NVIDIA GeForce MX110.

Foto: archív výrobce

ZenBook 14 (UX433)

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám