Hlavní obsah

Stolní sestava, nebo notebook? Novinky od Aceru cílí na hráče

Novinky, ort

Především na hráče cílí nové počítače od společnosti Acer, na své si přitom přijdou fanoušci stolních sestav i notebooků. Obě kategorie přitom poslouží i velmi náročným uživatelům, svým výkonem totiž patří k naprosté špičce.

Foto: archív výrobce

Acer ukázal hned několik novinek určených pro hráče.

Článek

Největší pozornost si mezi stolními sestavami zaslouží především Predator Orion 5000, který má patřit k tomu nejlepšímu z nabídky Aceru. Výkon tohoto modelu je opravdu nekompromisní.

Uvnitř se totiž mohou ukrývat hned dvě grafické karty Nvidia GTX 1080 zapojené v SLI. Jako procesor však půjde zvolit nejvýše Core i7-8700K. Výkonnější čip řady Core i9 bude výsadou až většího modelu Orion 9000.

Foto: archív výrobce

Predator Orion 5000

Obě provedení nicméně budou sloužit těm nejnáročnějším hráčům a budou stačit i na tituly v rozlišení 4K při velmi vysokých detailech.

Acer nicméně ukázal, že hrát půjde také na citelně levnějších strojích. Právě pro tyto účely je stavěna řada Nitro. Například kompaktní herní počítač Nitro 50 nabídne procesor Core i7 osmé generace v kombinaci s grafickou kartou Nvidia GTX 1070.

Foto: archív výrobce

Nitro 50

Extrémně výkonné notebooky

Vrchol nabídky mezi progamingovými laptopy představuje herní notebook Predator Helios 500. Stroj staví na 17,3palcovém displeji s rozlišením Full HD, k dostání nicméně bude také 4K varianta.

Uvnitř šasi se pak bude ukrývat procesor Intel Core i9, který bude spolupracovat s herní grafickou GTX 1070. Rychlost disků podpoří speciální modul Intel Optane.

Foto: archív výrobce

Predator Helios 500

Nižší cenou by měl lákat také model Helios 300, jehož šasi je vyrobeno z hliníku bílé barvy, některé prvky jsou pak zlaté. Jde o 15,6palcový stroj s Core i7 a GTX 1060.

Kdy se všechny představené novinky objeví na pultech tuzemských obchodů, není zatím jasné. Otazník visí také nad případnými pořizovacími cenami.

Foto: archív výrobce

Predator Helios 300

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám