Hlavní obsah

Nejuniverzálnější hybrid se začne prodávat ještě letos

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrobci se již v minulosti snažili spojit klady tabletů a notebooků i stolních počítačů a tabletů. Společnost Asus však letos chystá do prodeje unikátní přístroj Transformer Book Trio, který kombinuje výhody všech tří kategorií. Univerzálnější zařízení neexistuje.

Foto: Asus

Transformer Book Trio

Článek

Asus Transformer Book Trio by se měl podle informací Novinek na pultech obchodů objevit ještě před Vánocemi. Cenu výrobce zatím neprozradil, ale pohybovat by se měla v rozmezí 25 a 30 tisíc korun.

Základem modelu Transformer Book Trio je displej s úhlopříčkou 11,6 palce a rozlišením 1920 x 1080. Samotný tablet je vybaven 2.0GHz procesorem Intel Atom a k dispozici má až 64 GB úložného prostoru.

Foto: Asus

Transformer Book Trio

K monitoru je navíc možné připojit speciální dokovací stanici ve tvaru klávesnice, která je vybavena vlastním procesorem Intel Core i7 čtvrté generace a 750GB pevným diskem. S externím displejem pak tato dokovací stanice dokáže fungovat i jako stolní PC a tablet je stále k dispozici jako další zařízení.

Transformer Book Trio je schopen pracovat se dvěma operačními systémy. Pokud novinku používáte jako tablet, pracuje s šetrným Androidem. Notebook a stolní PC však využívá Windows 8. Uložená data jsou přitom přístupná z obou systémů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám