Hlavní obsah

Kompaktní tablet se sedmipalcovým displejem stojí 2800 korun

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V České republice se začal oficiálně prodávat nový počítačový tablet PocketBook SurfPad. Cena novinky je stanovena velice nízko, pořídit ji lze už za 2800 korun. Díky tomu patří aktuálně přístroj mezi nejlevnější tablety na tuzemském trhu.

Foto: PocketBook

PocketBook SurfPad

Článek

Displej novinky má sedmipalcovou úhlopříčku a rozlišení 800х480 obrazových bodů. Rozměry přístroje jsou 202,08 х 116,32 х 10,85 mm a hmotnost činí 285 gramů. PocketBook SurfPad tedy patří mezi nejlehčí tablety na trhu.

Foto: PocketBook

PocketBook SurfPad

Srdcem SurfPadu od společnosti PocketBook je gigahertzový procesor Cortex A8, který má k dispozici 512 MB operační paměti. Novinka má vestavěnou paměť s kapacitou 4 GB a podporuje paměťové karty. Hardwarová výbava víceméně odpovídá nízké pořizovací ceně.

Foto: PocketBook

PocketBook SurfPad

K internetu se připojíte výhradně prostřednictvím bezdrátových WiFi sítí. Verze s 3G modulem se nenabízí. Přenášet data mezi tabletem a počítačem je možné výhradně prostřednictvím klasického USB kabelu, protože novinka neobsahuje Bluetooth adaptér. K dispozici je i vestavěná webkamera s rozlišením 0,3 MPx.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám