Hlavní obsah

Windows Vista ovládá magnet na ledničku

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kalifornská společnost Ricavision se inspirovala nejnovějším operačním systémem Windows Vista. Na jeho základě připravila několik informačních displejů rodiny MK140, které lze připevnit například na ledničku.

Článek

MK140 je malý elektronický blok, který může díky vestavěnému magnetu držet na dvířkách lednice. Ptáte se, k čemu je to dobré? Na jeho displej s rozlišením 320 x 240 bodů si můžete například napsat, na co dnes nezapomenout...

Druhým elektronickým pomocníkem Ricavisionu je E-Reader. Tedy jakási digitální kniha, kterou lze bezdrátově spojit s počítačem s nainstalovaným systémem Windows Vista a přetáhnout do kapesního zařízení vybrané dokumenty.

Posledním předmětem je takzvaný E-Chatter. Elektronická deska s displejem o neznámém rozlišení slouží hlavně ke komunikaci - ke čtení a odesílání emailů, pravděpodobně podporuje také ICQ a jemu podobné aplikace.

Ricavision bohužel neoznámil cenu ani dostupnost nových produktů. Stránka Reghardware.co.uk však tvrdí, že se výrobky Ricavisionu zamlouvají Microsoftu, který by je mohl pomoci přivést na trh.

Reklama

Výběr článků

Načítám