Hlavní obsah

Přehrávače iPod už neprodávají jen funkce, důležitý je vzhled

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapesních hudebních přehrávačů s naprosto totožnými funkcemi je na trhu nadbytek. Co ostatně na nich také vymýšlet jiného, hlavně, že hrají a vydrží fungovat poměrně dlouho na jedno nabití. Designéři Applu proto přikročili k "modernizaci" svých nejmenších iPodů shuffle a vykoupali je ve čtyřech dalších barvách.

Článek

Ke standardní myší stříbrné jsou iPody z rodiny shuffle dostupné i v modré, růžové, zelené a oranžové barvě.

Přehrávač digitální hudby iPodu shuffle se stal mezi zákazníky velmi oblíbeným již od zahájení prodeje před třemi měsíci. S objemem 8,19 kubických centimetrů, váhou pouhých 15 gramů a hliníkovým pláštěm se zabudovaným klipem, se iPod shuffle stal možná nejmenším přehrávačem světa, který se navíc velmi dobře nosí - stačí jej připnout klipsou na triko.

iPod shuffle nabízí kapacitu 1 GB paměti flash, do které lze uložit až 240 písní (hudební kapacita vychází z průměrné délky písní čtyři minuty při použití kódování AAC 128 kb/s).

Za 2590 Kč je k dispozici ve všech pěti barvách. (Abychom byli přesní, tak uvedená cena je včetně DPH, poplatků společnostem OSA a Integram a recyklačních poplatků).

Přehrávač se připojuje k počítači PC nebo Mac pomocí přibaleného docku. Funkce AutoFill aplikace iTunes potom do přehrávače automaticky synchronizuje optimální počet skladeb z hudební knihovny - výběr je buďto náhodný, nebo předurčený z listu skladeb, který si vytvořil uživatel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám