Hlavní obsah

Začal hon na živou krásku odpovídající virtuální hrdince

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáme dívku z masa a krve, která bude odpovídat virtuální krásce ze hry EverQuest II, prohlásila ve středu společnost Sony Online Entertainment. Vítězka se stane modelkou SOE s kontraktem po dobu jednoho roku, vyjde o ní článek v magazínu Stuff, podívá se do Las Vegas a nafotí svou vlastní kolekci.

Článek

Sony Online Entertainment je producentem onlinových her, mezi které například patří PlanetSide, Star Wars Galaxies nebo již zmíněný EverQuest II. 

Soutěžní klání Quest for Antonia má za úkol najít živou dívku podobající se virtuální hrdince jménem Antonia Bayle, královny Qeynosu ve hře EverQuest II.

Ženy a dívky, které svým vzhledem připomínají sexy brunetku Antonii mají počínaje 17. květnem možnost zasílat své fotografie na oficiální webovou stránku soutěže.

Času ke změně tvaru a barvy účesu, stejně jako ke shození několika přebytečných kil je dostatek, uvedl server GameSpot.

Anketa
Přihlásili byste se do soutěže, kdybyste měli podobu a postavu jako Antonie ze hry EverQuest II? Hlasujte v anketě uvedené pod článkem.

Soutěž sponzoruje pánský magazín Stuff. Pět krásek, které postoupí do semifinále, jež se odehraje 13. září v Las Vegas, zvolí uživatelé internetu na základě on-line hlasování. Vítězka bude korunována v hotelu Palms & Casino v Las Vegas.

EverQuest II je hrou typu MMORP (Massive Multiplayer Online Role Playing Game), která se odehrává ve fantasy prostředí. Určená je dospívajícím uživatelům, její cena se v ČR pohybuje kolem 1300 korun. K ní je však nutno přidat poplatky, které jsou vyžadovány k hraní přes internet; ty činí asi 300 Kč měsíčně.

Anketa

Přihlásili byste se do soutěže, kdybyste měli podobu a postavu jako Antonie ze hry EverQuest II?
Samozřejmě ano
59,5 %
Určitě ne
9,6 %
Váhala bych
4,2 %
Takovou postavu/podobu nemám :)
26,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 333 čtenářů.

Fenomén MMORPG

Hry typu MMORPG představují obrovské virtuální světy. Podle námětu například obsahují postavy elfů, skřetů nebo draků, se kterými pak bojují či naopak spolupracují reální hráči přistupující z celého světa. Ve hře mohou být současně až tisíce lidí, kteří jsou reprezentování svým virtuálním modelem - avatarem.

V průběhu času se ve hře mění noc a den, počasí, tvůrci vymýšlejí stále nové a nové příběhy, kterých se hráči zúčastňují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám