Hlavní obsah

T-Mobile srazil ceny internetu přes pevnou linku. Ale jen na půl roku

Novinky, mif

Společnost T-Mobile výrazně snížila ceny xDSL internetu, který je přijímán přes pevnou linku. U většiny tarifů je možné ušetřit až 40 % z původní ceny. Využít tuto nabídku mohou stávající i noví zákazníci, platit však bude pouze půl roku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Internetové kabely (ilustrační foto)

Článek

T-Mobile aktuálně nabízí v rámci xDSL sítí čtyři různé tarify, a to od 20 do 250 Mbit/s. Zatímco u toho základního je sleva pouze 25 %, v případě všech ostatních nabídek tvoří již citelně atraktivnějších 40 %.

Díky tomu je možné v ceníku narazit na paradoxní nabídku – cena 20 a 50 Mbit/s připojení totiž stojí úplně stejně, tedy konkrétně 299 Kč. Za 359 Kč je pak možné pořídit 100 Mbit/s, nejvyšší rychlost 250 Mbit/s pak případné zájemce vyjde na 479 Kč.

Špatný WiFi signál? Pomůže chytrá tapeta

Hardware

„Internet doma už dávno nemáme jen jako zdroj WiFi sítě pro naše telefony. Přes internet sledujeme televizi, využíváme streamingové služby, hrajeme on-line hry. Kapacita a rychlost v jednotkách megabitů už dnešním potřebám nestačí,“ prohlásil Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile.

Tím jasně naznačil, že chce T-Mobile touto akcí svým zákazníkům ukázat, jaké jsou výhody daného připojení. „Proto chceme dát zákazníkům možnost vyzkoušet si rychlejší připojení k internetu za speciální cenu,“ doplnil Spurný.

Všude nemusí být rychlý internet dostupný

Výše uvedené ceny platí jen v případě prvního půlroku používání, následně začnou platit standardní ceny, které jsou uvedeny v tabulce na konci článku. Zákazník má nicméně možnost tarif v průběhu smlouvy bez sankcí změnit, například na nižší rychlost, která je levnější.

Akce platí na nově uzavřené smlouvy a tarifní změny až do konce května 2020, výjimku představují pouze zákazníci s tzv. Smlouvu významného zákazníka či Rámcovou smlouvu. Ve všech lokalitách ale nemusí být nabízené rychlosti dostupné, nejprve je tedy konkrétní nabídku nutné ověřit u samotného operátora.

Nabídka xDSL připojení od T-Mobilu
TarifPřenosová rychlostAkční cenaStandardní cenaSleva
Pevný internet SAž 20 Mbit/s299 Kč399 Kč25 %
Pevný internet MAž 50 Mbit/s299 Kč499 Kč40 %
Pevný internet LAž 100 Mbit/s359 Kč599 Kč40 %
Pevný internet XLAž 250 Mbit/s479 Kč799 Kč40 %

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám