Hlavní obsah

Sreality.cz zavádí štítky, usnadní hledání nového bydlení

Novinky, mif

Hledání nového bydlení bude na serveru Sreality.cz jednodušší. Nově totiž nabídne praktické štítky, díky kterým lidé na první pohled poznají, jaké jsou přednosti dané nabídky. Zjistí například, zda je v blízkosti MHD či zda nebude problém s parkováním.

Foto: Seznam.cz

Štítky na serveru Sreality.cz

Článek

„Chceme lidem pomáhat s hledáním relevantních informací při výběru nového domova. Právě utřídění požadavků na vybavení je jedním z časově nejnáročnějších kroků. Proto jsou štítky jednou z prvních novinek, kterou představujeme,“ řekl Michal Zadák, manažer inzertního serveru Sreality.cz.

Štítky se zobrazují hned ve výpisu inzerátů. Pomohou tak s orientací v nepřeberném množství informací, upozorní na občanskou vybavenost v dané lokalitě a také na vybavení bytu či domu.

Foto: Seznam.cz

Štítky na serveru Sreality.cz

Patrně nejpraktičtější jsou štítky týkající se občanské vybavenosti. „Na první pohled tak napoví, za jak dlouho člověk dojde na nejbližší zastávku městské hromadné dopravy, na poštu či do školy,” konstatoval Petr Csikós, produktový manažer serveru Sreality.cz.

„Do budoucna přibudou také informace o vzdálenosti k lékaři nebo do mateřské školky. Z logiky věci je bude možné zobrazit pouze u těch inzerátů, u nichž bude známá přesná adresa. Informace o vzdálenosti jsou provázány s Mapy.cz. Díky tomu si lze také rovnou prohlédnout okolí nemovitosti,“ prohlásil Csikós.

Jen zajímavé informace

Štítky upozorní také na vybavení nemovitosti. „Na zajímavé věci upozorníme uživatele takzvaně na první dobrou. Velmi rychle si tak vyberou přesně ty nemovitosti, které jsou pro ně relevantní,“ doplnil Zadák.

Ten zároveň zdůraznil, že štítky se s ohledem na přehlednost budou zobrazovat jen u těch bytů, které jsou oproti ostatním něčím výjimečné.

Štítky nejsou výsadou pouze serveru Sreality.cz. Od začátku dubna se s nimi mohou uživatelé setkávat také na inzertním portálu Sauto.cz. [celá zpráva]

Foto: Seznam.cz

Sauto.cz jako první inzertní server v ČR nabízí systém štítků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám