Hlavní obsah

Seznam.cz na jaře otevře svou první pobočku na Slovensku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Společnost Seznam.cz se rozroste už během letošního jara o novou pobočku. Půjde v pořadí již o desátou pobočku a zároveň o první, která bude provozována na území Slovenska, sídlit bude v Bratislavě. Mluvčí Seznamu Aneta Kapuciánová o tom informovala v úterý.

Foto: Koláž Novinky.cz

Logo společnosti Seznam.cz

Článek

V nové slovenské pobočce budou pracovat primárně zaměstnanci, kteří nastoupí na vývojové a programátorské pracovní pozice.

„Pro naše služby neustále hledáme odborníky napříč všemi obory. Zejména o seniorní vývojářské pozice je na tuzemském trhu velký zájem, proto jsme se rozhodli dát příležitost i zájemcům ze Slovenska. Vzhledem k tomu, že u sousedů máme v nabídce necelé dvě desítky pozic, dává nám smysl otevřít v Bratislavě samostatnou pobočku, aby se lidé nemuseli za prací stěhovat,“ vysvětlil Igor Kalaš, Business Development Director společnosti Seznam.cz.

Hromada služeb, jedna registrace. Seznam.cz usnadňuje nakupování na webu

Internet a PC

„Například v Žilině plánujeme v případě potřeby pronajmutí co-workingových pracovních míst. Stejnou cestou se můžeme vydat v podstatě v jakémkoli slovenském městě, pokud to bude s ohledem na poptávku dávat smysl,“ doplnil Kalaš.

Seznam.cz už nyní běžně zaměstnává cizince a vybraným pracovníkům umožňuje velkou míru flexibility výkonu práce. „Dlouhodobě sledujeme zájem lidí ze Slovenska pracovat pro technologického lídra v regionu střední Evropy. I to je jeden z důvodů, proč jsme se pro expanzi na Slovensko rozhodli. Koronavirová pandemie navíc ukázala, že týmy mohou velmi dobře fungovat i na dálku,“ konstatoval Kalaš.

Zároveň připomněl, že Seznam.cz má své pobočky vedle Prahy a Brna také v Ostravě, Olomouci, Zlíně, Plzni, Českých Budějovicích, Liberci a Hradci Králové. Česká internetová jednička také provozuje vlastní datové centrum Kokura v pražských Horních Počernicích a nové s názvem Nagoja staví v Benátkách nad Jizerou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám