Hlavní obsah

S novými počítači a tablety se roztrhne pytel. Už za měsíc

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Už zkraje ledna se očekává příval technologických novinek. V USA totiž stejně jako každý rok odstartuje největší světový veletrh spotřební a výpočetní elektroniky International Consumer Electronics Show (CES). Na něm budou výrobci odhalovat novinky pro rok 2020.

Foto: Miloslav Fišer, Novinky

Ilustrační foto

Článek

CES 2018 se bude konat tradičně v americkém Las Vegas, a to konkrétně od úterý 7. do pátku 10. ledna. První tiskové konference jednotlivých společností nicméně startují už o dva dny dříve.

Prim by na nadcházejícím ročníku měly hrát nové počítače a tablety. Kromě nich však budou k vidění také nejrůznější multimediální centra, fotoaparáty či televizory. Stranou nezůstane ani nejrůznější příslušenství, a to nejen pro počítače, ale také pro automobily.

Největší veletrh elektroniky CES ovládli roboti

Internet a PC

V nemalé míře by měly být na veletrhu zastoupeny také různé sportovní disciplíny. A není se čemu divit, chytrá elektronika – tedy nejrůznější fitness náramky, ale například i sofistikované inteligentní váhy – hrají ve světě sportu stále větší roli.

Podle doposud zveřejněných plánů navštíví CES 2020 na 50 tisíc profesionálů ze zhruba 150 zemí světa. Veletrh pořádá asociace Consumer Technology Association (CTA), která dříve vystupovala pod zkratkou CEA. Jde o největší akci svého druhu. Loňský ročník navštívilo na 200 tisíc lidí.

Novinky.cz nebudou na veletrhu chybět a stejně jako v loňském roce budou přinášet informace o těch nejzajímavějších technických novinkách přímo z Las Vegas.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám