Hlavní obsah

Léto 2005: Pokračování Half Life 2

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Valve, proslavená hrami Half Life/Half Life 2, pravděpodobně brzy uvede pokračování dané série. Další díl nazvaný jako "Aftermath" je plánován na léto 2005, uvedl magazín PC Gamer.

Článek

Ohledně příběhu nového pokračování hry Half Life 2 mnoho známého není. PC Gamer však přináší velice zajímavé informace o obsažené úrovni "The Lost Coast", která má být velice dobře graficky zpracována a jako taková je velmi náročná na výkon počítačového hardwaru.

Anketa
Znáte herní sérii Half-Life/Hlaf-Life 2? Hlasujte v anketě pod článkem.

Podle vývojářů z Valve má spuštění daného levelu vyžadovat 1GB operační paměti, procesor s taktem 3,2GHz a výkonnou grafickou kartu.

Z nových technologií podporuje software HDR lightning (jedná se o zpracování dat s vysokou přesností využitých například pro realistické ztvárnění odlesků), kterou kupodivu nepodporuje jeden z největších sponzorů vývoje hry Half Life 2 - společnost ATI, producent grafických karet.

Nový datadisk by se měl distribuovat pouze přes internet a to užitím systému Steam - na obchodní pulty by se tak Half-Life: Aftermath vůbec neměl dostat. 

Anketa

Znáte herní sérii Half-Life/Hlaf-Life 2?
Ne, nic mi to neříká
7,5 %
Ano, samozřejmě
33,9 %
Jistě, alespoň jeden z dílů jsem dohrál
58,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 709 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám