Hlavní obsah

Honor v Barceloně představuje prémiové produkty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Honor představí na letošním ročníku veletrhu bezdrátových technologií Mobile World Congress (MWC) horké novinky na nadcházející sezonu. Nebude chybět ani vlajková loď v kategorii mobilních telefonů, dlouho očekávaný Honor Magic4 Series, poháněný nejnovější špičkovou mobilní platformou Snapdragon 8 Gen 1.

Článek

Představování horkých novinek značky Honor na nadcházející sezonu začíná v pondělí 28. února 2022 ve 13:00.

Nejnovější Snapdragon 8 Gen 1 patří do výbavy prémiových zařízení. Díky využité technologii dokáže bez problémů zvládnout kapacitu např. nepřerušeného připojení v rychlosti 5G sítě, profesionální sady fotoaparátů, chytrého asistenta nebo hraní her ve velmi vysoké kvalitě. Honor tak spolu se svými novinkami přichází i s technologickými inovacemi.

Letošní ročník veletrhu MWC, který se bude konat od 28. února do 3. března ve španělské Barceloně, chce přilákat kolem 50 000 návštěvníků. Veletrh MWC byl jednou z prvních akcí, které byly v roce 2020 kvůli pandemii zrušeny. Obvykle se koná v únoru; v roce 2021 byla akce přesunuta na červen a zkrácena.

Společnost Honor je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se globální ikonickou technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvořit nový inteligentní svět pro každého. Honor nabízí řadu chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení, které vyhovují každému rozpočtu, a nabízí inovativní, prémiové a spolehlivé produkty.

 Komerční obsah.

Reklama

Výběr článků

Načítám