Hlavní obsah

CES 2019: Brány největšího počítačového veletrhu se otevřely

Novinky, mif
Las Vegas

Po sérii tiskových konferencí předních světových společností v různých hotelech v Las Vegas se v úterý oficiálně otevřely brány největšího veletrhu CES. Až do pátku se může kdokoliv přijít podívat na novinky, které výrobci chystají pro následující měsíce.

Foto: Novinky

CES každoročně přiláká statisíce návštěvníků, v prostoru o rozloze 830 tisíc metrů čtverečních se bude prezentovat na 4500 vystavovatelů.

Článek

Tiskové konference se v americkém Las Vegas konají již od neděle. Díky tomu jsme se již mohli seznámit například s novou cenově dostupnou herní grafikou Nvidia GeForce RTX 2060. [celá zpráva]

Foto: Novinky

Šéf společnosti Nvidia Jensen Huang s novou grafickou kartou

Foto: archív výrobce

Chytrá záchodová mísa The Numi 2.0

Představeny nicméně byly také méně či více užitečné nápady, se kterými se tvůrci snaží změnit technologický svět. K vidění byl chytrý záchod s virtuální asistentkou, domácí minipivovar na bázi kapslí, ale například také podvodní skútr či podvodní dron.

Mezi vystavovateli, kteří se představí v hlavní části – tedy na výstavišti – nebudou chybět společnosti Bosch, BYTON, Continental Automotives, Faurecia, Hisense, Hyundai, iFLYTEK, Intel, LG Electronics, Living in Digital Times, Monster, Procter & Gamble, Panasonic, Qualcomm, Samsung, Schaeffler, Sony, TAITRA, TCL, Toyota, Valeo, WWE a ZF.

Foto: archív výrobce

Podvodní skútr Trident

Foto: archív výrobce

Podvodní dron Titan

Foto: archív výrobce

LG HomeBrew

Brány hlavního výstaviště Las Vegas Convention Center zůstanou otevřené až do pátku 11. ledna.

CES každoročně přiláká statisíce návštěvníků, v prostoru o rozloze 830 tisíc metrů čtverečních se bude prezentovat na 4500 vystavovatelů. Na veletrhu se objeví to nejzajímavější z technologií včetně nejnovějších řešení v oblastech, jako umělá inteligence, rozšířená a virtuální realita, chytrá domácnost, města a další.

Veletrh pořádá asociace Consumer Technology Association (CTA), která dříve vystupovala pod zkratkou CEA. Jde o největší akci svého druhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám