Hlavní obsah

Philips má vlastní kapesní multimediální přehrávač

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PMC7230 - to je označení nového multimediálního přehrávače z dílny Philipsu. K mnoha podobným systémkům, které jsou v současnosti na trhu, tak přibude další - měl by však vynikat příjemnou cenou a kvalitním designem.

Článek

Podle deníku Engaged však není přenosný přehrávač původním dílkem Philipsu. S největší pravděpodobností se jedná o přístroj V620 společnosti Tatung představený loni na veletrhu Computex.

Firma Tatung byla posléze odkoupena výrobcem počítačových komponent ECS a toto uskupení nakonec uzavřelo s Philipsem a prodává mu původní "V620", kterou si však Philips přizpůsobil k obrazu svému.

Výrobek tak nese jméno PMC7230, obsahuje operační systém Windows CE 5.0, vešlo se do něj 64MB operační paměti a měl by rovněž obsahovat 30GB pevný disk.

Systém obsahuje 3,5" (uhlopříčka přibližně 9 centimetrů) plochý displej s rozlišením 320 x 240 obrazových bodů. Dovede přehrávat WMV, DivX a MPEG4 formáty, rovněž rozumí souborům uloženým s koncovkou *.JPEG. Problémy by mu neměly činit ani zvukové WMA a MP3 stopy.

Philips PMC7320 by se měl prodávat za necelých 350 dolarů. Na trhu se s největší pravděpodobností objeví v průběhu září.

Reklama

Výběr článků

Načítám