Hlavní obsah

Mapy.cz nabízejí panoramatické snímky českých lyžařských areálů

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připravit se na zimní dovolenou na českých horách je nově možné snadno i z tepla domova. Mapy.cz totiž nově nabízejí panoramatické snímky tuzemských lyžařských areálů. 360stupňové snímky lidem ukážou, jak je daná sjezdovka strmá i jaký je z jejího vrcholku výhled na okolí.

Foto: Mapy.cz

Skiareál Bonera – Ramzová

Článek

Zobrazení Panoramy je velmi jednoduché. „Stačí si v počítači otevřít Mapy.cz, vyhledat vybrané lyžařské středisko a kliknout vlevo nad mapou na tlačítko Panorama,“ uvedla Simona Pecková, PR specialistka společnosti Seznam.cz.

„V mapě se vám zobrazí červené puntíky, které značí místa, ze kterých si můžete panoramatický pohled dopřát. Stačí na ně v mapě kliknout a tahem fotky doprava nebo doleva si pohled otočíte kolem dokola,“ doplnila Pecková.

Foto: Mapy.cz

Skiareál Bonera - Ramzová

Díky nové funkci si lidé mohou prohlédnout nejen charakter sjezdovky, ale například i to, zda je pod zdolaným vrcholkem čeká nějaký bufet s rychlým občerstvením nebo restaurace. „Zimní dovolená není levná záležitost, a proto je dobré dopředu vědět, do čeho jdete,“ podotkla Pecková.

Podle ní byly zimní panoramatické snímky pořízeny vloni. Dostupné jsou v následujících areálech: Skiareál Bonera – Ramzová, Lyžařský areál Zadov – Churáňov, Skiareál Jalovec, Skiareál Sportrelax centrum Monínec, Skiareál Luka nad Jihlavou, Skiareál Kvilda, Skiareál Šacberk, Lyžařský areál Zadov – U Horejšů, Skiareál Nové Hutě, Skiareál Churáňov, Skiareál U Sachovy studánky, Skiareál Hlinsko, Skiareál Jimramov, Skiareál Belveder, Skiareál Pařez, Skiareál Špičák, Lyžařský areál Nad nádražím, Skiareál Neklid, Skiareál Studenov, Skiareál Klíny, Ski areál Zlatá Olešnice, Lyžařský areál Samoty, SKI Plavy, Skiareál Bublava, Skiareál Lišák, Skiareál Kopřivná, Šerák, Skiareál Ještěd, Skiareál Obří sud a Skiareál Kvasejovice.

Na horách může přijít vhod také mobilní aplikace Mapy.cz, ve které uživatelé najdou offline mapu České republiky. „Tu si stačí stáhnout a pak budete vždycky i bez internetu vědět, kde se právě nacházíte,“ uzavřela Pecková.

Foto: Mapy.cz

Skiareál Bonera - Ramzová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám