Hlavní obsah

Kandidát do kongresu publikoval snímek obrazovky. Zapomněl ale zavřít lechtivé weby

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opatrnosti při zveřejňování jakýchkoli dat na sociálních sítích není nikdy nazbyt. Na vlastní kůži se o tom tento týden přesvědčil republikánský kandidát do kongresu za americkou Virginii Mike Webb. Ten totiž nahrál na Facebook snímek obrazovky zachycující jeho internetový prohlížeč, zapomněl ale přitom vypnout lechtivé stránky v dalších záložkách.

Foto: koláž Novinky.cz

Kandidát do kongresu Mike Webb na Facebooku zveřejnil i záložky s lechtivými weby.

Článek

Na pikantní kauzu, kvůli které se teď stal Webb terčem posměchu, upozornil server Mashable. Republikánský kandidát chtěl přitom jen upozornit na témata, kterým se během kampaně věnuje.

Na jednom ze snímků chtěl upozornit na mapu v internetovém prohlížeči. Pozornost všímavých uživatelů se však upírala spíše k ostatním otevřeným záložkám.

Kromě Facebooku a webu operátora AT měl totiž Webb otevřené ještě záložky s popisem „Layla Rivera tight…“ či „Ivone sexy amateur“. I bez překladu je na první pohled jasné, že jde o stránky s lechtivou tematikou.

Příspěvek nesmaže

Svůj přešlap ale politik bere s humorem. „Co tě nezabije, to tě posílí,“ komentoval nebývalý zájem diskutujících pod jeho fotkou Webb. Snímek se rozhodl nechat publikovaný i přes jeho kontroverznost.

Zahraniční média teď spekulují nad tím, jestli celá kauza vlastně nebyla dobře promyšleným volebním tahem. Jak se totiž republikánský kandidát pochlubil, popularita na Facebooku mu vzrostla o více než 25 %.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám