Hlavní obsah

CES 2016: Největší počítačový veletrh na planetě odstartuje příští týden

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příští týden touto dobou budou již v plném proudu tiskové konference, na kterých budou výrobci odhalovat technické novinky pro rok 2016. Tím symbolicky odstartuje největší světový veletrh spotřební a výpočetní elektroniky International Consumer Electronics Show (CES).

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Letos navštívilo CES na 300 tisíc lidí. (Ilustrační foto)

Článek

Na největším počítačovém veletrhu na planetě by mělo být odhaleno na 30 tisíc různých produktů. Do amerického Las Vegas se během prvního lednového týdne sjedou tisíce výrobců ze všech různých koutů světa.

Kromě nových tabletů a počítačů budou k vidění také rekordéry, fotoaparáty či televizory. Stranou nezůstane ani nejrůznější příslušenství, a to nejen pro počítače, ale také pro automobily.

Týden plný novinek

Pro širokou veřejnost se brány Las Vegas Convention Center, kde se CES bude konat, otevřou ve středu 6. ledna. Prohlížet novinky přitom bude možné až do soboty 9. ledna.

Veletrh pořádá asociace Consumer Technology Association (CTA), která dříve vystupovala pod zkratkou CEA. Jde o největší akci svého druhu. Během letošního roku ji navštívilo na 300 tisíc lidí.

Novinky.cz nebudou na veletrhu chybět a stejně jako v loňském roce budeme přinášet informace o těch nejzajímavějších technických novinkách přímo z Las Vegas. Přehled technických vychytávek, které byly k vidění v loňském roce, naleznete v jednom z našich dřívějších článků. [celá zpráva]

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Co bylo k vidění na veletrhu CES?Video: Reuters

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám