Hlavní obsah

Apple táhne, i když zrovna není na scéně. ILounge Pavilion je vyprodaný

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Apple pravidelně odhaluje novinky výhradně na vlastních tiskových konferencích, na velkých výstavách elektroniky zástupci amerického počítačového gigantu prakticky nikdy nevystupují. Přesto je zájem o produkty nakousnutého jablka obrovský i na nich, jak dokládají vyprodané prostory iLounge Pavilionu na největším světovém veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky International Consumer Electronics Show (CES).

Foto: mif, Novinky

K vidění budou především nejrůznější doplňky pro počítačové tablety iPad a chytré telefony iPhone.

Článek

CES 2015 se již tradičně bude konat v americkém Las Vegas od 6. do 9. ledna a iLounge Pavilion bude věnován produktům společnosti Apple a navazujícímu ekosystému. K vidění zde budou především nejrůznější doplňky pro počítačové tablety iPad a chytré telefony iPhone.

Řeč je například o klávesnicích, stylusech, bezdrátových reproduktorech a bateriových stojanech. Prostor bude samozřejmě věnován také nositelné elektronice.

„Náš prostor věnovaný ekosystému produktů společnosti Apple chystá na nadcházející CES řadu skutečně inovativních doplňků, a to včetně dnes tolik populární elektroniky nositelné na těle,“ prohlásila Karen Chupková, senior vice presidentka veletrhu International CES a corporate business strategy společnosti CEA, která CES pořádá.

„Pro návštěvníky by také nemělo být překvapením, že se zde setkají s prvními doplňky a možná dokonce aplikacemi pro nový produkt Apple Watch, nebo například vylepšeními pro nový Retina iMac,“ dodal Jeremy Horwitz, vedoucí administrátor iLounge.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám