Hlavní obsah

Soutěž Najdi, co hledáš! od Seznamu odstartuje v pátek

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz odstartuje v pátek v pořadí již osmý ročník soutěže Najdi, co hledáš!, která je určena pro základní školy a víceletá gymnázia. Žáci v ní budou moci ukázat, jak efektivně dokážou pracovat s vyhledáváním na internetu.

Foto: najdi.seznam.cz

Maskoty soutěže jsou pan Zelený a pes Krasty

Článek

„Populárně naučná soutěž Najdi, co hledáš!, do které se jen za poslední čtyři roky zapojilo přes 9500 školních týmů, startuje v pátek svoji registraci. Hlavní cenou opět nebude nic jiného než počítačová učebna pro školu vítězného týmu,“ uvedla Michaela Šámalová, která v Seznam.cz vede oddělení Event a Promotions.

Kdo bude letos patronem soutěže, Šámalová neprozradila. Loni se této funkce ujal Ben Cristovao, který předal počítačovou učebnu žákům ze Základní školy v Novém Městě na Moravě.

Seznam předal počítačovou učebnu vítězné třídě Video: Novinky

„Připomeňme, že celá hra má tři kola a jedno finálové. Potrvá po dobu sedmi týdnů, a to od 18. března až do 5. května, kdy bude znám vítěz,“ konstatovala Šámalová s tím, že stejně jako v loňském ročníku budou žáky soutěží provázet pan Zelený a pes Krasty, maskot Seznamu.

Kompletní pravidla soutěže naleznete na stránkách najdi.seznam.cz, kde je možné se od pátku 1. února registrovat. Samotná soutěž začne po jarních prázdninách 18. března.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám