Hlavní obsah

Seznam.cz spustil testovací verzi nového Emailu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz v úterý spustila vylepšenou verzi svého Emailu, která přináší řadu novinek. Změn doznal vzhled, uživatelské prostředí i technologické pozadí služby. Ještě před spuštěním finální verze si lidé díky testovacímu Emailu mohou vyzkoušet novinky, na které ostatní budou čekat až do jara.

Foto: Seznam.cz

Nový Email převlečený do populárního vzhledu Holubí pošta.

Článek

„Seznam.cz dokončuje technologické i designové úpravy nového Emailu. Dnes otevírá jeho Beta verzi veřejnosti. Nabízí tak svým uživatelům možnost testování na reálných e-mailových účtech a žádá je o pomoc a názory, aby při nasazení nového Emailu do ostrého provozu Seznam.cz Email svým uživatelům vyhovoval co nejvíce,“ uvedla mluvčí Seznamu Irena Zatloukalová.

Každý uživatel, který si chce testovací verzi Emailu vyzkoušet, se může přihlásit do databáze beta testerů prostřednictvím tohoto odkazu. Převod jejich schránky na novou bude trvat několik dní a je z technických důvodů nevratný.

Foto: Seznam.cz

Okno s novou zprávou

"Cílem bety Seznam.cz Emailu je připravit službu k postupnému pouštění do ostrého provozu během jara 2012," doplnila Zatloukalová. Postupně budou přibývat i další vylepšení, jako jsou například klávesové zkratky.

Email od Seznamu patří mezi nejpoužívanější freemailové služby v České republice. Aktivně je využíváno přes 7,5 miliónů schránek, přičemž počet uživatelů je odhadován na více než polovinu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám