Hlavní obsah

T-Mobile nabídne po pěti minutách hovoru bezplatné volání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Mobilní operátor T-Mobile od pondělí nabídne uživatelům předplacených karet po páté minutě hovoru bezplatné volání v rámci své sítě. Zdarma mají být zprávy po pěti odeslaných SMS během dne. Oznámili to zástupci společnosti na páteční tiskové konferenci. Podobný model zatím konkurenční operátoři nezavedli.

Foto: Profimedia.cz

Po páté minutě hovoru by měli mít zákazníci bezplatné volání v rámci sítě.

Článek

Uživatelé předplacených karet tvoří zhruba polovinu z 5,5 miliónu zákazníků společnosti. "Uživatelé předplacených karet chtějí jednoduchost, komfort a výhodné volání blízkým. Přesně to jim naše nové tarify nabízejí," uvedl ředitel marketingu Petr Dvořák.

Během prvních pěti minut volání zákazník zaplatí 6,90 Kč za minutu a 2,90 Kč za SMS. Cena u stávajících Twist tarifů je podle svého zaměření na volání nebo SMS většinou nejméně o korunu nižší.

Pro nové Twist zákazníky je pak připraven stokorunový bonus na dobití po dobu tří měsíců. Systém bude uživatele automaticky informovat v momentě, kdy dosáhnou požadované hranice a začnou volat nebo posílat zprávy bezplatně.

Na každé nové SIM kartě bude od pondělí nastaven tarif Twist Začínám. Zákazník si pak bude moci vybrat, zda přejde na tarif Povídám, který umožňuje bezplatné volání po páté minutě, nebo tarif Posílám, který umožňuje posílání bezplatných SMS do všech sítí.

Stávající twistové tarify budou zákazníci moci i nadále využívat, z nových tarifů lze na ně přecházet standardní tarifní změnou. Stejným způsobem mohou stávající zákazníci získat tarify Twist Povídám a Twist Posílám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám