Hlavní obsah

Microsoft natočil vtipný trailer k filmu o nových Office 2010

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finální verzi kancelářského balíku Office 2010 začne Microsoft prodávat až v červnu příštího roku. Americký softwarový gigant se nijak netají tím, že to bude ve velkém stylu. Již letos ale natočil k Office 2010 povedené reklamní video parodující práci tajných agentů.

Článek

Podle svých internetových stránek se Microsoft chystá k uvedení nejnovějšího kancelářského balíku natočit film s názvem Office 2010 The Movie. K tomuto počinu dokonce již vytvořil trailer, který je plný akce, napětí, digitálních efektů a vtipných hlášek.

Ústředním motivem filmu bude hledání nového fontu, kdy tajní agenti při vyšetřování téměř až panicky křičí na vyslýchanou ženu: „Kde je font? Kde je ten font?!“ A vyděšená žena odpovídá: „Někde mezi fontem Arial a Wingdings!“

V hlavních rolích filmu se krom ostřílených hrdinů z řad tajných agentů objeví také legendární kancelářská sponka – dlouholetý maskot kancelářského balíku Office. Microsoft však novinkám potvrdil, že film nikdy nespatří žádný divák.

„Trailer Office 2010 The Movie je pouze reklamním videem, který měl naznačit vynikající možnosti editování videa v programu PowerPoint 2010,“ řekla Novinkám mluvčí Microsoftu Markéta Kuklová s tím, že americký softwarový gigant se v dohledné době neplánuje věnovat filmové tvorbě.

Office 2010 přinese spoustu novinek

Vyzkoušet nejnovější Office 2010 si mohou lidé již nyní. Microsoft totiž na svých stránkách nabízí beta verzi kancelářského balíku, která je k dispozici zdarma ke stažení. Tato verze nabízí inovované nástroje pro zefektivnění spolupráce mezi osobním počítačem, mobilním telefonem a internetem.

Vylepšení se dočkala také práce s textem, videi a obrázky. Zajímavou novinkou je Outlook Social Connector. Ten díky Windows Live a serveru SharePoint urychluje komunikaci se známými a nabízí jednoduchou možnost, jak zobrazit historii hovoru. 

Stahovat beta verzi Office 2010 bude možné až do 31. března 2010, a to v angličtině, čínštině, japonštině, němčině, francouzštině, ruštině či španělštině. Kancelářský balík bude funkční až do 31. října 2010.

  • Stahovat nejnovější kancelářský balík Office 2010 můžete přímo z internetových stránek Microsoftu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám