Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: G-Speed – závody vznášedel

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rychlá, svižná akce s futuristickými rysy, povedenou grafikou a vysokou hratelností. Kdo by odolal?

Článek

Někdy je lepší se spustit do zpracování závodů nějakých strojů, které ani neexistují, než se za každou cenu snažit co nejvěrněji ztvárnit reálné stroje. Nikdo si pak totiž nebude dělat hlavu s tím, jak je zdařilá fyzika, či nakolik grafika připomíná realitu. Jediné, o co jde, je zábava.

:. G-Speed

Nutno říci, že té v G-Speed naleznete dost a dost. Závodí se v hodně zběsilém tempu, čemuž napomáhají urychlovače hojně umístěné na trati, které mohou velice snadno a rychle zamíchat s pořadím.

Velkou péči musíte také věnovat výběru a následné péči o svůj stroj. Ze začátku je nutné zvolit vyhovující kompromis mezi rychlostí a schopností manévrovat, posléze si jej můžete za vyhrané peníze náležitě upravovat.

:. G-Speed

Další slova už nejsou potřeba – G-Speed sice nenabízí nic nového nebo převratného, ale všechno, co čekáte od dobré závodní hry, do puntíku splňuje.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Astra – v jednotě je síla

Vesmírné střílečky bývají koncipovány obvykle pro jednoh hráče, který je v nich nucen čelit obrovské přesile. Když se však do hry vloží prvek spolupráce,...

Výběr článků

Načítám