Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Football Arena – rozumíte fotbalu?

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kopaná je jednou z věcí, které podobně jako politice každý rozumí naprosto nejlépe. Nyní to jako trenéři a manažeři jednoho týmu máte šanci všem dokázat.

Článek

V první řadě nutno podotknout, že se jedná o on-line záležitost. Nemusíte tedy nic stahovat ani instalovat, postačí se zaregistrovat a můžete hrát.

:. Football Arena

Vašim úkolem bude zejména sestavení kvalitního týmu. Nevystačíte si ovšem s jednou jedenáctkou na celou sezónu, vaši hráči jako správné primadony trpí únavou a nezřídkavými úrazy. A tak je musíte pravidelně obměňovat a vybírat nové naděje z dorostu. Zde ovšem leží největší kámen úrazu. U nováčků záleží jen a jen na náhodě, jak moc dobří budou.

:. Football Arena

Dále pak tu máme budování zázemí klubu, ale nic přehnaně složitého. Na celé hře je asi nejsympatičtější fakt, že u ní nemusíte sedět dlouhé hodiny, abyste to někam dotáhli. Stačí během pár minut nastavit všechno potřebné a pak už jen čekat, jak dopadnou zápasy.

:. Football Arena

Homepage, 7/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Hush – spi nebo zemřeš

Normálně si hry kladou za cíl pobavit, rozptýlit a vůbec vás dostat do dobré nálady. Tato spíše navodí depresi a možná vám z ní bude i zle.

Výběr článků

Načítám