Hlavní obsah

Kamera připojená k navigaci pomůže s parkováním

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Česku se začala prodávat navigace DG220 Gear Camera, která jako jediná je doplněna bezdrátovou kamerou, která řidiči usnadňuje ovládání vozu při couvání a parkování. Podobný systém nabízí také Panasonic, k jeho navigaci je však kamera dostupná coby externí modul, firma nenabízí celé řešení v jednom setu.

Foto: Novinky

DG220 Gear Camera

Článek

Novinka se zpětnou kamerou obsahuje 4.3“ dotykový LCD displej, podporuje Bluetooth Handsfree, přehrávání MP3 souborů.

Nechybí funkce videopřehrávače, prohlížeče fotek a textových souborů.

Zadní kamerka, umisťuje se na spodek vozu. S vidinou častých krádeží (hlavně v Praze) si nemyslíme, že by zde dlouho vydržela.foto: Novinky

Parkovací kamera vyvinuta se aktivuje a napájí při zařazení zpětné rychlosti. Při couvání se na obrazovce zobrazí pohled za autem. Zadní světlo auta při couvání aktivuje vysílač signálu a zařízení přijímá vysílaný signál bezdrátově.

Bezdrátová parkovací kamera poskytuje kvalitní obraz i v noci, jelikož je vybavena infračerveným podsvícením okolo objektivu.

DG220 Gear Camerafoto: Novinky

DG220GC používá k navigování mapy celé Evropy, které se nacházejí na 2GB SD kartě, hlasová navigace je dostupná v 31 jazycích, včetně češtiny. Systém pracuje s dotykovým 4,3“ LCD s rozlišením 480 x 272.

Držák do auta je vybaven také TMC přijímačem, který předává navigaci informace o aktuální dopravní situaci. Navigace tak v případě nepředvídatelné události (dopravní zácpa, nehoda apod.) dokáže vytvořit a přepočítat novou trasu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám