Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 8. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden kůl plot neudrží

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ve společenském styku využívejte intuice a představivosti. Čím více toho dokážete nabídnout, tím více dostanete. Vaší mocnou zbraní je rychlé, logické uvažování. Obratně využijete svého rostoucího vlivu na opačné pohlaví.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Musíte prokázat větší houževnatost. Již dopoledne narazíte na těžkou překážku. Rychle se rozhlédněte, kdo je ochotný vám podat pomocnou ruku. Máte-li zdravotní potíže, je velká šance na jejich radikální ústup.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Díky vibracím Merkuru skoro vždy uhodnete, co pro vás je a není dobré. Ve složitých, pro jiného nezvládnutelných situacích, vám hodně pomohou bleskové reakce. Předvídavě zabráníte poklesu své životní úrovně a stavu financí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepříznivá shoda okolností způsobí, že se dostanete do potíží, se kterými jste nepočítali. Není ve vašich silách pořádně reagovat na požadavky vzniklé situace. Bude proto lepší držet se zpátky a hlavně nezmatkařit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neunáhlete se, bude-li vás někdo kritizovat. Spíše se zamyslete, jestli nemá náhodou pravdu. Platí to i v případě rodinných sporů. Berte vážně připomínky i nejmladších dětí. Vyvarujte se neuvážených nákupů zbytečností.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nelze odkládat jednání s úřady. Řešení stávajících potíží to jenom oddálí. Neklid ve firmě vyvolá řevnivost mezi kolegy, setkáte se s projevy závisti a podezřívavosti. Nebojte se vystoupit a uvést věci na pravou míru.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Připravte se na zvýšenou intenzitu útoků nepřátel a kritiků. Reagujte vtipně a včas. Přítel nebo příbuzný se přizná, že se nedržel vaší rady a teď je v maléru. Zlobit se můžete, ale pomoc mu asi odmítnout nedokážete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve firmě i doma budete v jednom kole. Na rozdíl od tápajících kolegů a rodinných příslušníků nebudete plakat nad rozlitým mlékem a pustíte se do likvidace problémů. Máte příležitost urazit pořádný kus cesty vpřed.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Setkáte se s někým, kdo by vám mohl zkomplikovat život. Pokud to jen trochu půjde, uděláte lépe, když se mu obloukem vyhnete. Konstelace Jupiteru s Neptunem předpovídá dlouhé jednání s někým výjimečně neústupným.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nečekanou proměnou by mohl projít váš milostný vztah. I zdánlivě povrchní známost či flirt se změní v hlubší citové pouto. Při sportu a těžké fyzické práci nepřetěžujte organismus. Mohl by rychle začít bolestivě protestovat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na bod mrazu spadnou vaše vztahy s jistým neoblíbeným člověkem. Sami musíte nejlépe vědět, proč a jak moc vám vadí. Budete-li se skutečně snažit, dosáhnete přeřazení na zajímavější práci. Nebude to ale zadarmo. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Narazíte na vážné nesrovnalosti a rozzlobí vás něčí nesplněné sliby. Planetární konstelace nabádá k opatrnosti, nemůžete každému věřit. V práci se nezdržujte déle než je nutné. Těžká domluva bude s domácím nebo správcem domu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám