Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 4. dubna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přátelství vládních úředníků je tenké jako papír

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Představa, že na dnešní společenské nebo firemní akci potkáte bývalého spolužáka nebo kolegu, se rychle rozplyne. Čekali byste marně. Štěstí vám nepřeje. Když se vám něco nepovede, bude lepší s druhým pokusem pár dní počkat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přijde za vámi příbuzný, který má potíže. Objeví se před vámi se srdcem na dlani, bude těžké mu cokoli odmítnout. Ve firmě vás pobaví a vyděsí zároveň líný a pomalý kolega otevřeně usilující o zisk vedoucího postavení.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte-li po práci namířeno na nějakou větší akci a nemůžete si být jistí, že domů přijdete včas, upozorněte na to partnera předem. Určitě nemáte zapotřebí bouřku v citových vztazích. Mars varuje, že by trvala dlouho.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Po zvážení všech faktů nadále necháte ležet ladem nápad, který se vám stejně líbí čím dál méně. Svoji roli přitom sehraje úspěšná aktivita jednoho z vašich konkurentů. Intuitivně se rozhodnete neriskovat svoji profesionální pověst.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Šéf přijde s nápadem, který vám vyrazí dech. Po opatrném oťukávání, jestli to není jen hloupý vtip, zjistíte, že to myslí vážně. Zpotíte se a začnete se starat, kam se schovat. Nejlepší by byla delší služební cesta.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Po celý den pozor na zkratkovité jednání. Jste nervóznější než jindy a snadno vás vyděsí i zjevná maličkost. Bylo by rozumnější některé schůzky a jednání odložit na vhodnější dobu. Nic strašného se vám nestane.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Planety doporučují častěji hovořit s kolegy nejen o práci a povinnostech. Potřebujete se lépe poznat a začít si vzájemně víc věřit. Prospěje to jak vám osobně, tak celému kolektivu. Do vašeho milostného vztahu se vkrádá nuda. Dělejte s tím něco.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Konkurence se vás pokusí zlákat k změně místa slibem vedoucí funkce nebo vyššího platu. Na místě je velká opatrnost, nic není předem jisté. Zbavte se vtíravého pocitu, že partnera nebo dospívající děti je nutné vodit za ručičku.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nadprůměrný takt si vyžádá rozhovor s úřední osobou. Navíc je skoro jisté, že její kritická slova na vaši adresu budou mít reálný podklad. Čím dříve si to přiznáte, tím lépe pro vás. Dobře si povedete při malých sázkách.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nemusíte být vždycky mezi nejaktivnějšími pracovníky. Pokud máte pochybnosti o cíli jejich snažení, klidně se někam ztraťte. Neuškodí, když si večer sednete s dětmi a poptáte se na jejich školní či studijní výsledky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Měli byste vědět, že dnes nepůjde všechno tak docela podle vašich představ. Vyskytnou se překážky, se kterými jste ještě včera nemohli počítat. Dařit se vám bude ve vztazích s opačným pohlavím. Již dávno vás nikdo takhle neobletoval.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Více si všímejte svojí lásky. Potřebuje povzbudit a slyšet něco hezkého. Milých slov není nikdy dost.

Berte vážně slova klientů a společníků. Mají vůči vám výhrady, ale otevřeně do očí vám nic neřeknou. Přesto je nemůžete ignorovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám