Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 24. března 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokrytectví je pocta, kterou vzdává neřest ctnosti

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jednejte stejně tak s lidmi, které máti rádi, jako s těmi, které nemusíte. Rýsuje se příležitost získat je pro realizaci vašich představ. Jako už dlouho ne se vám bude dařit v lásce. Můžete se těšit na hezké chvíle s novou známostí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete se muset vypořádat s hrozbou, že vám unikne něco, po čem pátráte. Nebuďte přehnaně důvěřiví. Sliby, které jste dostali, nemusí platit. Citově velice silně prožijete setkání s osobou, kterou poznáte kolem poledne.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pečlivě zvažte pomoc někomu, o kom toho moc nevíte. Jupiter varuje, že se můžete nevědomky postavit na stranu někoho, kdo si to nezaslouží. Dospívající děti vás překvapí bezvýhradným přijetím všeho, s čím přijdete.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Možná ještě jednou změníte rozhodnutí a vrátíte se k jisté původní představě. Nemusíte se na sebe zlobit. Jste pod vlivem konstelace Jupiteru s Uranem a uděláte jen dobře. Zájem o nadějný flirt nedávejte hned okatě najevo.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nevyhnete se malému zklamání, ale nepůjde o žádnou tragédii. Příbuzným nic neslibujte, nedávejte jim žádné naděje. Nemáte představu, s čím vším ještě přijdou. Nedejte se přesvědčit partnerem k návštěvě obchodního centra.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Během dne bude jistější moc nemluvit a tvářit se neutrálně. Nemusíte se přehnaně obávat větších nákupů a prodeje cenných věcí. S vydatnou pomoci Merkuru přesně odhadnete, do čeho investovat a čemu se vyhnout.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Opatrně s přijímáním projevů přízně příbuzných, něco budou chtít. Připravte se na jisté dusno v milostných vztazích. Na pozoru by se měli mít zejména čerstvě zamilovaní. Do vašeho vztahu se vkrádá neodůvodněná žárlivost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete nepříjemně překvapení, kolik toho dnes zapomenete. Bude jistější všechno několikrát překontrolovat a důležité věci si zapisovat. Buďte opatrní při sportu a hrách s dětmi. Tak pružní jak si myslíte, zdaleka nejste.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Někdo vás bude pomlouvat nebo si na vás stěžovat. Hlídejte se, abyste nikomu nedali sebemenší důvod k útokům na vaši osobu či kvalitu práce. Dnešek není nejlepší k zahájení realizace příliš ambiciózních nápadů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Velkou zdrženlivost vyžaduje reakce na kroky příbuzných. Zapomenou na všechno, co slíbili a budou se starat jen o svoje. Nebylo by divu, kdybyste se dopálili a řekli jim něco ošklivého. Zajímavou věc se dozvíte pozdě večer.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Přes nemalé objektivní potíže smažete dlouho odkládané resty. Starosti vám neubudou, ale převáží hezký pocit z dobře odvedené práce. Výrazně to posílí vaši autoritu. Vaše okolí vám začne víc důvěřovat a svěřovat náročnější úkoly.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Těžké to budete mít na pracovní poradě nebo při obchodní schůzce. Druhá strana přijde s argumenty, které vám vyrazí dech. Možná svojí naléhavostí, ale stejně tak mohou udivit svojí hloupostí. Nebude snadné najít vhodnou odpověď.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám